La Casa de la Espiral

Escuela de Arte y Joyeria en Barcelona

La Casa de la Espiral

Classes de Dibuix i Pintura per a nens i nenes

[feather_follow]

A PARTIR DE 6 ANYS

  • Dibuix a partir de les formes geomètriques bàsiques, encaixat de la figura, perspectiva, representació del volum amb el clarobscur.
  • Ús de diferents tècniques de Dibuix i Pintura (grafit, carbonet, sanguina, cretes, pastís, aquarel·la, acrílics, tinta, etc.).

1 CLASSE SETMANAL

Dilluns, dimarts, dimecres o dijous
de 17.15 a 18.45 h.

Oferim classes de Dibuix i Pintura per a nens i nenes a partir de 6 anys tots els Dilluns, Dimarts, Dimecres o Dijous de 17’15h a 18’45h.

A les classes els alumnes adquireixen o amplien nocions de Dibuix (encaixat de les formes, perspectiva, representació del volum amb el clarobscur…) i aprenen a fer servir diferents tècniques de Dibuix i Pintura (grafit, carbonet, sanguina, cretes, pastel, aquarel·les, acrílics, oli…).

Tot el material que disposa el taller, está disponible per a tots i a totes.

I treballem amb referències, al gust de l’alumne en particular, per explorar i aprendre tècniques variades a través d’allò que hagin escollit.

Durant l’estiu oferim cursos intensius setmanals de Dibuix i Pintura per a nens i nenes a partir de 6 anys. (Casal d’estiu al barri de Gràcia).

Si vols més informació o inscriure’t a aquest curs truca’ns a 653085667 o 933688699. O envia’ns un correu electrònic a casaespiral.infants@gmail.com.