La Casa de la Espiral

Escuela de Arte y Joyeria en Barcelona

La Casa de la Espiral

Classes de Joieria

[feather_follow]

CLASSES PERSONALITZADES PER A TOTS ELS NIVELLS

  •  
  • Entenem les tècniques bàsiques mitjançant l’elaboració de peces de joieria.
  • Desenvolupament del disseny i fabricació per a tots els nivells.
  • Atenció personalitzada per a projectes com: Aliances, cadenes articulades, polseres, arracades i dissenys particulars.

CURSOS DE 15, 24 o 36 HORES
Dilluns de 10:00 a 13:00 h.

CURSOS DE 20 HORES
Dilluns de 18:00 a 20:00 h.

Dimarts o dimecres de 19:00 a 21:30 h.

1 Classe setmanal

Pots incorporar-te a qualsevol moment de l’any i del mes.

Les classes de joieria a La Casa de la Espiral van començar l’any 2006.
La comunitat dels nostres alumnes ha anat creixent amb el temps.

Des de fa diversos anys ja oferim quatre cursos setmanals amb un màxim de 6 alumnes per classe. Els grups reduïts donen la possibilitat als nostres professors Santi Faugier, Josep González i David Quejido de realitzar una programació personalitzada, adaptada al nivell de cada alumne.

Les classes s’ofereixen per a nivells inicial, mitjà, avançat i per a professionals de joieria i orfebreria que vulguin aprendre tècniques especials per ampliar els seus coneixements.

Els alumnes dissenyen cada peça amb l’atenció del professor, que té la responsabilitat de guiar-los a través d’un procés tècnic pas a pas, explicant la part teòrica necessària per elaborar una joia interessant i harmònica.

Sovint els alumnes comencen usant metalls no preciosos com coure, llautó o alpaca per als seus treballs. I una vegada han provat diverses tècniques, el següent pas és fer servir metalls preciosos com plata, pal·ladi, or i pedres precioses. Amés a més els professors proposen materials alternatius com titani, alumini, ferro, acer inoxidable, fusta, metacrilat o resines que es poden incorporar a totes les creacions.

Els alumnes aprenen tècniques clàssiques de la joieria com calar, llimar, tallar, texturar, soldar i polir. I especials com gravat a l’àcid, repujat, cisellat i encast de tot tipus de pedres. Per descomptat es poden nomenar moltíssimes tècniques més. Apliquem totes les tècniques necessàries per l’elaboració d’una joia interessant i amb nivell tècnic elevat.

Veure el programa curs espiral (programa bàsic per David Quejido)

Idiomas: Catalán, Castellano, Inglés.

Pots incorporar-te a qualsevol moment de l’any i del mes.

Si vols més informació inscriure’t a aquest curs truca’ns al 653 08 56 67 o 933 68 86 99. O envia’ns un e-mail a lacasaespiral@gmail.com.